Spotlight cam mount solid green light

My spotlight cam lights are on and the status light is solid green. Does anyone know what that means? I can’t reset the light either!

I have the exact same problem with my new spotlight mount installed this afternoon, I wonder it is the update problem?

Called the customer support, they gonna send a replacement cam.

Thank you for sharing your results with us, @Judyso!

@Sngorman, If this is still occurring, try performing a reset on your Camera by holding the setup button for 20 seconds. Once done, complete a setup in the Ring app and reconnect your Camera to the network. This should be successful and intended operation should resume. If it does not, Please give our support team a call at one of the numbers available here. We’re taking additional steps to protect our team and help reduce the spread of COVID-19, so this has resulted in longer than normal wait times. If you are outside of the US, please read our response to COVID-19 here to see how to contact support.

I recently purchased a hardwired mount Ring Spotlight Cam. Installed it yesterday and worked fine for a couple hours. Noticed on the app that it wasn’t reporting a signal. I assumed it may just be on the edge of my WIFI’s reach. So I reconfigured my access points so that it had a stronger WIFI connection. Still no luck. So I manually inspected the light and noticed the solid green color on the motion sensor. Additionally I could see condensation in the motion sensor. Is this normal? I went to press the setup button and the camera was HOT to the touch. I then turned the breaker off for a minute and the camera restarted. It is working again (for now). I am concerned with the moisture and the heat now.