Live view won’t open on my security camera

Live view won’t open on my security camera

1 Like

I was able to reestablish the “Live View” function by doing a Hard Factory reset and completeing the complete installment procedures again. But note, you should view these two links also. Hope the hard reset solves your Live View problem.

https://community.ring.com/t5/Feature-Request-Board/FIX-IT-PLEASE/idi-p/40660

https://community.ring.com/t5/Feature-Request-Board/Snapshot-giveth-then-it-taketh-away-Bring-back-the-30-second/idi-p/47928

1 Like

Thank you for all the great help you have offered this and other fellow neighbors @Boone. Could you please reach out to the Community Team at community@ring.com? We would love to ask you some questions and get your feedback directly as a valued member of the Community.

I had earlier recommended a Hard, “factory reset” as a way of fixing the “Live View” issue. And I also added the link, so show a potential adverse result of the Hard reset … or at least I originally thought that’s what happen (mistakenly).

I had lost my Snapshot interval of “30 Seconds.” I kept trying to get it back … and today I finally was successful with a solution to the lost interval setting. I’ve added a comment explaining the whole story in the link:

https://community.ring.com/t5/Feature-Request-Board/Snapshot-giveth-then-it-taketh-away-Bring-back-the-30-second/idi-p/47928

@Rebeccakss

This link might be helpful, if you are still having issues:

https://community.ring.com/t5/Security-Cams/No-live-view/m-p/49382#M10966