Floodlight cam pro packed up after week

I’ve had ring since launch start with the original door bell still working and now have latest door bell pro with the pre roll had to have a new one as it wouldn’t set up , gen 1 floodlight still working, wireless spot light cam works ok if not a bit dim as alight

Any NEW FLOODLIGHT CAM PRO installed last week and been ok until 10pm last night when offline and not worked since

Checked fuse ok checked the wiring connections in the base ok no power and no leds above lens when I reset

IS IT ME OR IS THE NEW STUFF RUBBISH?

Same thing happened to the YouTuber LifeHackster who tests out all the Ring products. After all the Troubleshooting with Ring, he sent it back and they sent him a new one. Never did find out why it completely died.

1 Like

Hi @Aaron5. You’re on the right track by checking the wiring and connections with your Floodlight Cam Pro. The reset was also a good troubleshooting step to take. In this case, it would be best to reach out to our support team so they can take a more in-depth look with you in order to find a resolution. Please give our support team a call at one of the numbers available here. We’re taking additional steps to protect our team and help reduce the spread of COVID-19, so this has resulted in longer than normal wait times. If you are outside of the US, please read our response to COVID-19 here to see how to contact support. Feel free to report back in this thread on what our support team says and what solution they find. :slight_smile: