RSSI-0

My Ring doorbell is showing an RSSI 0 (zero). I’ve changed networks, had the Ring near the extender, Ring installed an upgrade, no change. I’ve reset/restated my device, no charge. The RSSI (in red letters) remains at 0.
I’ve followed network troubleshooting, everything is fine but RSSI remains at zero.

Suggestions?

Sorry to hear about this, @RAbaczek! It sounds like this may be related to our recent status found at Status.Ring.com, or in the Community Announcements. Our team is working on a solution as we speak, and will update the status when this concern has been resolved.

If you are needing further assistance, Please give our support team a call at one of the numbers availablehere. We’re taking additional steps to protect our team and help reduce the spread of COVID-19, so this has resulted in longer than normal wait times. If you are outside of the US, please read our response to COVID-19here to see how to contact support.

I’m having the same problem with the RSSI-0 signal strength. I read Marley’s reply and have no idea what “our recent status found at Status.Ring.com” means. Can you provide further explanation?

Hey neighbors! At the time that this thread was originally created, we were experiencing some outages that caused connectivity concerns. This has since been resolved and your Ring device should report the appropriate RSSI. If you’re still having problems with this, please reach out to our support team directly at one of the numbers available here. They can take a closer look for you and provide more advanced troubleshooting support. We’re taking additional steps to protect our team and help reduce the spread of COVID-19, so this has resulted in longer than normal wait times. If you are outside of the US, please read our response to COVID-19 here to see how to contact support. :slight_smile: