My chime won't connect..I'm the original owner

So my chime isn’t connecting to my doorbell anymore…it says the previous owner has to remove it…I’m the previous owner…I can’t remove it…because it says I’m not the owner…what is wrong with this dumb thing?

As in…it won’t show up on my account as a device on the account…but I’m the original owner…so who is owning the chime right now?

Hey @KirkPerez. Have you ensured you have logged into the correct account? I recommend to log out and log back in and make sure you are logging in with the same email address and password combination that was used when you created the account and set up the Chime. If you’ve established that you are in the right account, you will then want to see if you have a duplicate location. Going into the Main Menu, above Dashboard you will see a Location name. Tap on this, and if you see another location name or duplicate name, tap on this other location, and then go back into Devices to see if the Chime Pro is there! :slight_smile:

That didn’t work. I do show 2 location but the chime is not on neither of them. And I am correctly logged in

This is what I keep getting

@KirkPerez Thanks for getting back to me and checking your other locations! Its a good step to take to make sure the device isn’t stuck on another location or that you’re toggled to the wrong one. At this time, please give our support team a call at one of the numbers available here. We’re taking additional steps to protect our team and help reduce the spread of COVID-19. This has resulted in longer than normal wait times. If you are outside of the US, please read our response to COVID-19 here to see how to contact support.

They can get this escalated up for you as a device ownership escalation to help you get the Chime back on your account! :slight_smile: